Because pono
(genuine) brings out

the best connections

Wat kunnen wij je bieden?

Coaching bij het opstellen van “candidate persona’s” en “job description”

    De term candidate persona is afkomstig uit de marketingwereld. Sinds enkele jaren wordt hij ook gebruikt in het rekruteren. Via begeleiding en gerichte vragen bij verschillende stakeholders komen we tot een algemeen en objectief profiel van de persoon die je zoekt.

   De job description is een beschrijving van de openstaande rol, die extern en intern gepubliceerd wordt om de juiste kandidaten te informeren over de positie. De bedoeling is om de kandidaat op een zo duidelijk mogelijke manier te informeren over wat hij/zij mag verwachten.

Coaching en begeleiding bij het opmaken van het rekruteringsproces

Tijdens het hele proces sta jij aan het roer, want niemand kent de rol beter dan jij en je collega’s. Toch staan we je graag bij. We geven je tips geven over de beste manier om kandidaten te screenen, te ontmoeten en te bevragen. Door onze ervaringen met jou te delen, helpen we je om het proces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Coaching en begeleiding tijdens het rekruteringsproces

Voor en tijdens het hele zoekproces geven we je objectief advies en helpen we je met tips en tricks. Laat je je leiden door een onbewust vooroordeel? Slaag je er niet in om je natuurlijke voorkeuren opzij te zetten? Door een paar externe en objectieve ogen toe te voegen, kan je dat oplossen. Wij geven je onbevooroordeelde feedback zodat je de kandidaat kiest die de op voorhand bepaalde “candidate persona” het dichtst benadert.

Aanleveren van de juiste kandidaten voor de openstaande positie

Dankzij ons uitgebreide netwerk in België en Nederland, onze ervaring in de medtech business en recruitment, kunnen we snel de juiste kandidaten benaderen en je vacature de juiste zichtbaarheid geven. Meteen bij de start van het proces spreken we duidelijk af wanneer we je de lijst met kandidaten voorstellen, toelichten en bespreken. Tijdens alle volgende stappen begeleiden we zowel jou als de kandidaten via regelmatige contacten en feedback.

Advies over bijkomende testen

Geen twee vacatures zijn gelijk zijn en ook niet elke kandidaat roept dezelfde vragen op. Daarom zijn we voorstander van het op maat bepalen van bijkomende testen. Heeft het zin om iemand met een heel indrukwekkend cv nog een cognitief assessment te laten doen? Ben je bereid om te betalen voor een compatibiliteitstest voor iemand die al jaren gekend is in je organisatie? Wij geven je advies over eventuele bijkomende testen (persoonlijkheidstest, compatibiliteitstest, assessment, …) en staan je bij in het maken van de juiste keuzes.

Coaching en begeleiding tijdens de onboarding

Het on-boardingstraject is iets wat je zelf in handen moet nemen, maar waar je wel de juiste aandacht aan moet geven. De basis voor een goede samenwerking, wordt namelijk in de begindagen gelegd. We merken dat het in de realiteit niet altijd eenvoudig is om als nieuwe medewerker verbinding te maken met je nieuwe manager en team. Daarom coachen en begeleiden we jou en je nieuwe werknemer zodat jullie gemakkelijker connectie maken met elkaar. Hoe intens de begeleiding is, hangt af van de specifieke situatie en noden. Toch raden we je aan om je ook in deze fase te laten helpen, zodat de kans op een succesverhaal op lange termijn zo groot mogelijk is.

Doe onze test

Het is voor de werkzoekenden van nu van groot belang dat persoonlijke waarden, drijfveren en motivatoren aansluiten bij de organisatie waar zij solliciteren. “Cultural Fit” is daardoor een van de meest belangrijke criteria geworden in de oriëntatie van werkzoekenden. Op basis van een intelligent match algoritme geeft de Pono-Cultuur-Test werkzoekenden de mogelijkheid om de Cultural Fit met jouw organisatie te testen. Daarbovenop levert het jullie, als bedrijf, een bijkomend verslag van de kandidaat dat zijn kernwaarden, drijfveren, ambitie, stijl van omgaan met collega’s en leidinggeven beschrijft.

Maak hier je bedrijfsprofiel aan zodat onze kandidaten kunnen ontdekken hoe sterk hun waarden aansluiten bij de cultuur in jullie organisatie.

Say hi

Get in touch

Ben je geïnteresseerd in een babbel? Voel je je aangesproken door onze werkwijze?
Geef ons een seintje! Via dit formulier of via een email naar info@pono.be

We reageren zo snel mogelijk en we zullen je gegevens enkel daarvoor gebruiken.


    Schrijf je in op onze nieuwsbrief

    Blijf op de hoogte over nieuwe vacatures en krijg tips.