Connecting pono
(genuine) people to

the job they love

Doe onze test

In welke sfeer werk jij graag? Ben jij iemand die elke vrijdag om 18u nog een pintje wil drinken met de collega’s of ben je dan liever thuis voor de kinderen en vind je flexibiliteit belangrijk? Cultural Fit speelt een heel belangrijke rol bij het vinden van de juiste werkgever. Wij zoeken samen met jou naar het bedrijf dat bij jouw persoonlijkheid past. Via objectieve analyses doorgronden we de echte cultuur van de bedrijven waarvoor we aanwerven.

Onze kandidaten bieden we met deze test de kans om  persoonlijke “Pono-score” mee te nemen in hun zoektocht en interviews. De score is de perfecte aanvulling bij je cv. Zo toon je geheel Pono (genuine) wie jij echt bent en wat je belangrijk vindt.

Wat kunnen wij je bieden?

Coaching bij het opmaken van je CV

Is je cv niet meer dan een opsomming van je vroegere jobs en de talen die je spreekt? Of heb je hem al aangepast aan de taal van het bedrijf waarvoor je wil werken? We leven in een digitale wereld waarin “zoektermen” voortdurend gebruikt worden. Met bruikbaar advies maken we samen je cv een echt visitekaartje.

Coaching en begeleiding tijdens het recruteringsproces

Ervaren verkoper of marketeer, maar je bent wat roestig in het solliciteren? Maak je geen zorgen: wij geven je tips en tricks zodat je een goede indruk maakt tijdens interviews.

Bescheidenheid siert, maar tijdens een sollicitatiegesprek geeft een bescheiden houding soms een onzekere of, erger nog, gelaten indruk. Hoe pak je ‘t dan wel aan? Waarop moet je letten? Tijd om te oefenen.

Welke stappen mag je tijdens een sollicitatieproces verwachten? Wie ga je ontmoeten en hoe pas je je verhaal aan aan je gesprekspartner?

Hoe blijf je authentiek terwijl je jezelf tijdens een interview wil verkopen? Hoe laat je je van je beste kant zien, maar blijf je toch dicht genoeg bij jezelf zodat je een job vindt die echt bij je past? Niemand wil de verkeerde keuze maken, toch?

Coaching en begeleiding bij het opmaken van je Linkedin-profiel

Maak je pagina gemakkelijk vindbaar voor recruiters en leer welke zoektermen je het best gebruikt om op te vallen. Ontdek waarom je gecontacteerd wordt voor jobs die je helemaal niet wil doen en pas je profiel aan zodat je jobs ontvangt die je wel interesseren.

Interessante jobs

We houden de markt nauwgelet in het oog zodat we de interessantste jobs kennen en je kunnen adviseren welke bedrijven bij jou passen.

Coaching en begeleiding tijdens onboarding

Een nieuwe job, een nieuw team en een nieuwe baas: het kan voor heel wat onzekerheid zorgen. Wij geven je de kans om erover te praten en garanderen je eerlijke feedback. Moet je jezelf wat meer openstellen? Zijn je verwachtingen van collega’s te intens? Samen zoeken we naar de juiste manier om met de nieuwe situatie om te gaan, zodat je die eerste maanden een degelijke fundering legt voor een job waaraan je elke dag met volle goesting begint.

Say hi

Get in touch

Ben je geïnteresseerd in een babbel? Voel je je aangesproken door onze werkwijze?
Geef ons een seintje! Via dit formulier of via een email naar info@pono.be

We reageren zo snel mogelijk en we zullen je gegevens enkel daarvoor gebruiken.


    Schrijf je in op onze nieuwsbrief

    Blijf op de hoogte over nieuwe vacatures en krijg tips.