The pono way of

doing things

We willen mensen op een authentieke manier dichter bij elkaar brengen. Door met elkaar in gesprek te gaan zoeken we naar verbinding.

Op de foto van links naar rechts: Inge Neels, Founder Pono, Benoit Duvivier, Senior Recruiter Pono, Liesbet Sterkendries, Founder Bonanza Group

Waar geloven we in?

1. Cultural fit
Wij geloven dat een gelukkige werknemer beter presteert en dat hij/zij een positieve invloed heeft op de sfeer en de resultaten van het bedrijf.
Wij geloven dat de cultural fit tussen werknemer en bedrijf heel belangrijk is om je als werknemer gelukkig te voelen in je job. Door als objectieve buitenstaander naar jou, je bedrijf en je collega’s te kijken, zijn we perfect geplaatst om je cultuur en waarden af te toetsen bij geïnteresseerde kandidaten.

2. Authenticiteit
Solliciteren en interviewen is te vaak een verdoken verkoopproces waarin beide partijen zich van hun beste kant laten zien. Wij zijn er echter van overtuigd dat dat niet de juiste manier is. Wij pleiten voor authentieke en eerlijke gesprekken, waarin je voorbij de uiterlijke schijn kijkt. Het is voor niemand voordelig om na een aantal dagen, weken of maanden al te moeten spreken van een teleurstelling. Wij geloven in een match op lange termijn en kiezen nooit voor een korte termijn match.

3. Specificiteit van de sector
Dat kandidaten meer zijn dan de som van hun diploma’s, hoeven we u al lang niet meer te vertellen. Hetzelfde geldt voor het zoeken naar mensen met de juiste attitude eerder dan de juiste diploma’s. Toch weten we heel goed dat in de gezondheidsindustrie bepaalde ervaringen onbetaalbaar zijn en dat de capaciteit om snel nieuwe technologieën te leren heel belangrijk is. We weten ook dat het ene product het andere niet is en dat de verkoop aan apotheken, chirurgen of klinisch biologen heel anders verloopt. Onze ervaring in de sector helpt ons om je businessmodel en noden beter te begrijpen zodat we de juiste kandidaten vinden.

Op de foto hiernaast: van links naar rechts: Inge Neels, Founder Pono, Benoit Duvivier, Senior Recruiter Pono, Liesbet Sterkendries, Founder Bonanza Group

Welke waarden vinden we belangrijk?

 • Healthcare. De sector waar we jaren ervaring hebben opgebouwd en waar we echt een positieve impact voor de maatschappij in kunnen maken.
 • People. Een kandidaat is meer dan en som van zijn/haar diploma’s, we gaan als mens op zoek naar een andere mens.
 • Quality. Kwaliteit over kwantiteit en behandel anderen zoals je zelf behandeld wil worden.
 • Transparency. Via een gestructureerd en transparant proces omdat een job/werknemer TE belangrijk is om een mismatch in te maken.

Say hi

Get in touch

Ben je geïnteresseerd in een babbel? Voel je je aangesproken door onze werkwijze?
Geef ons een seintje! Via dit formulier of via een email naar info@pono.be

We reageren zo snel mogelijk en we zullen je gegevens enkel daarvoor gebruiken.


  Waar kan je ons vinden?

  Pono – Medtech Recruitment
  Bredestraat 4
  2000 Antwerpen

  +32 473 92 28 56

  info@pono.be

  Pono

  Schrijf je in op onze nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte over nieuwe vacatures en krijg tips.