Voor Medtech Door Medtech

Bij Pono Medtech Recruitment gebruiken we onze marktkennis en ervaring in de medtech business om kandidaten én hiring managers te helpen om de best mogelijke matches te vinden. Via coaching en begeleiding zetten we onze ervaring om in de beste resultaten.

Our mission

Voor Medtech Door Medtech

Bij Pono Medtech Recruitment gebruiken we onze marktkennis en ervaring in de medtech business om kandidaten én hiring managers te helpen om de best mogelijke matches te vinden. Via coaching en begeleiding zetten we onze ervaring om in de beste resultaten.

Get to know us

Onze missie

Ikzelf, Inge Neels, werk graag met mensen en wil, binnen de recruteringswereld, graag de dingen “anders” doen. Vanuit mijn opleidingen geneeskunde en biomedische wetenschappen, en mijn jarenlange ervaring in de Medtech sector wil ik de kandidaten en de ‘hiring managers’ ondersteunen en begeleiden. Ik zoek kandidaten alsof het voor mijn eigen team is en ik behandel kandidaten zoals ik zelf ook graag behandeld word.
Ik ga op zoek naar een echte verbinding tussen mensen, jobs en bedrijven. Ik kijk verder dan cv en skills en mik op een culturele match tussen kandidaten en werkgevers.

We dromen ervan dat iedereen gelukkig wordt van zijn job en elke dag met veel goesting aan zijn werk begint.

Ikzelf, Benoit Duvivier, heb een parcours van meer dan 35 jaar in de MedTech industrie. Dit in sales en management rollen in de Healthcare industrie en ben meer dan 20 jaar actief in HR Consultancy binnen de Healthcare niche.
Door de jaren heen heb ik tal van organisaties zien kantellen, mensen zien groeien in hun loopbaan, key competenties zien veranderen en het landschap van “human capital suppliers” zien evolueren.
Ik stel vast dat “authenticiteit” als kandidaat en werkgever de belangrijkste differentiator is.
Mijn loopbaan loopt in zijn laatste fase en net dan mijn ervaring en netwerk kunnen delen en overdragen aan iemand die qua visie en waarden en normen in dezelfde lijn zit is een unieke opportuniteit voor mezelf, Inge en onze kandidaten en business partners.

Say hi

Get in touch

Ben je geïnteresseerd in een babbel? Voel je je aangesproken door onze werkwijze?
Geef ons een seintje! Via dit formulier of via een email naar info@pono.be

We reageren zo snel mogelijk en we zullen je gegevens enkel daarvoor gebruiken.


    Schrijf je in op onze nieuwsbrief

    Blijf op de hoogte over nieuwe vacatures en krijg tips.